Det våre kunder forteller oss

Vi har gode relasjoner til våre kunder. Gjennomgangstonen er at kundene oppfatter oss som faglig dyktige, seriøse og ryddige – samtidig med at vi fremstår som imøtekommende og hyggelige. Vi er ikke perfekte men sammen med våre kunder prøver vi å blir bedre – for hver dag som går.

Milano Restaurant

Vi har hatt Arctic Regnskap som regnskapsfører siden etablering av Milano Restaurant i 2007. Restaurantbransjen er utfordrende med mange lover og regler som må følges. Hos Arctic Regnskap får vi god oppfølging på regnskapet. Samtidig får vi hjelp til mange ulike praktiske ting som å skrive brev til det offentlige, søke om skjenkebevilling, svar på skattespørsmål både for firma og privat, hjelp til med å registrere utenlandske arbeidstakere samt hjelp med å lage menyer for å nevne noe.

Vi er kjempefornøyd med Arctic Regnskap og de som jobber der – hilsen Ekrem Tokmak, dagl.leder

Tinge agentur

Jeg driver et lite agenturfirma og har et enkeltmannsforetak. jeg bruker Arctic Regnskap som min regnskapsfører, de tar seg også av årsavslutning og selvangivelse.

Jeg er veldig godt fornøyd med jobben de gjør og spesielt Linda som jeg har mest med å gjøre.

Hun og de utfører jobben på en utmerket måte, vil spesielt nevne at de gjør jobben på en effektiv måte slik at det ikke går med så mye tid. De har også en timepris som er meget konkurransedyktig, dermed blir mine kostnader til regnskapsførsel akseptable. Vil også fremheve at jeg for hver momsperiode får en ferdig utfylt momstemin samt et enkelt oppsett på resultat og ballanse, det er det jeg trenger.

Brukte et annet regnskapsbyrå en periode for mange år siden, der ble det brukt store avanserte system med en masse rapporter jeg ikke hadde bruk for. Kostnadene ble derfor vesentlig større enn nå. Så de hadde ikke et fleksibelt system som også var beregnet på en liten bedrift og et enkelt regnskap. Det synes jeg Arctic Regnskap har.

Med vennlig hilsen Terje Ingebrigtsen

Big Horn Steak House Harstad
Vi har brukt Arctic Regnskap siden oppstart

Vi har vært veldig fornøyde med samarbeidet fra dag en. I tillegg til regnskapet får vi gode råd når vi trenger det! På kontoret til Arctic Regsnkap  er det bare hyggelige mennesker med god kompetanse.

Vi har kun godt og si om Arctic Regnskap og vil anbefale dem til alle som trenger en dyktig og pliktoppfyllende partner på regnskap.

Vi tar regnskapet

Som bedriftsleder er det mange områder du skal ha kontroll over.
 Vi hjelper deg!