Arctic Eiendom presenterer 3700 m2 næringslokaler i 4 attraktive bygg i Harstad sentrum

Arctic Eiendom Harstad AS tilbyr en rekke attraktive kontorlokaler for leie i Harstad sentrum. Dette er lokaler med høy standard (eller vil få høy standard etter tilpassing til leietaker).

Telenorbygget, Asbjørn Selsbanes gate 3, 2600  m2. fordelt på 5 etasjer
Hans Egedes gate 12, 622 m2 fordelt på 2 etasjer. Unike kontorer med flott utsikt over Generalhagen
Storgata 2, 4. etg. Attraktive kontorer på 226 m2 med flott utsikt midt i Harstad sentrum
Storgata 2, 5. etg. Skreddersydde lokaler på 187 m2 med flott utsikt midt i Harstad sentrum
Arbeidersamfunnet, Storgata 18, 2. etg. 100 m2. Praktiske kontorer i ærverdig trebygg.

Nedenfor er en nærmere beskrivelse av disse spennende leieobjektene.

 

 

Telenorbygget - Asbjørn Selsbanes gate 3

Attraktive kontorer / undervisningslokaler til  leie i sentrum av Harstad (tidligere Telenorbygget)

Adresse: Asbjørn Selsbanes gate 3
Areal: Fra 300 til 2600 kvm.
Etasje: 1., 2., 3., 4. og 5.
Ledig fra: mai 2019
Se hele annonsen på finn.no

Kontoreiendom med meget sentral og strategisk beliggenhet i Harstad sentrum til leie. Næringslokalene består av lyse og innbydende kontorlokaler / undervisningslokaler / møterom / kantine m.m.

Lokalene holder god standard, og har vært oppgradert i de senere år. Lokalene har inntil nylig vært benyttet av Telenor og bærer preg av oversiktlig og tidsriktige løsninger.

Lokalene på tilsammen 2600 kvm befinner seg i 1., 2., 3. 4 og 5. etasje og er en kombinasjon av store åpne flater med kontorlandskap, cellekontorer i forskjellige størrelser og møterom fordelt over 5 etasjer. En del av arealer som er av typen åpen kontorlandskap som passer godt til både kontorer og undervisningsformål. De åpne kontorlandskapene kan også tilpasses leietakers behov og gjøres om til mindre enheter, alternativt cellekontor.

Eiendommen ligger strategisk til i umiddelbar nærhet til Rådhuset og sentrale kommunale funksjoner. Området er et etablert kontor- og handelsstrøk og ligger i tilknytning til private og offentlige servicetilbud.

Mange bruksmuligheter i denne fleksible eiendommen

  • Eiendommen er spesielt godt tilpasset for tverrfaglige miljø som vil kunne ha nytte av tett samarbeid.
  • Eiendommen er også velegnet til undervisningsformål siden det er store og lyse rom som også kan tilpasses den enkelte leietaker.
  • Eiendommen har vært brukt som callsenter og er tilpasset dette formålet.

Kontorlokalene innbefatter også en flott og representativ kantine i 5. etg. Kantinen kan benyttes av en stor leietaker eller så kan flere leietakere ha tilgang til denne. I kantinens bespisningsområde er det fin utsikt mot innseilingen til Harstad havn. På fine dager kan lunsjen nytes på terrassen i 5. etg med utsikt over byen og havet.

Det er enkel adkomst til alle kontorene via lyst og trivelig trapperom og heis. Kontoreiendommen har gode ventilasjonsforhold og lokalene fremstår som moderne og effektive. Det er en romslig parkeringskjeller i tilknytning eiendommen med mulighet for å leie parkeringsplass.

Lokalene kan leies av en stor leietaker, eller fordeles mellom flere leietakere. Lokalene tilpasses etter kundens ønsker og behov. Dette er en stor velholdt eiendom med mange muligheter. Det er mulig å leie seksjoner/etasjer av eiendommen. Lokalene kan leies “as is” eller vi kan tilpasse lokalene etter leietakeres ønsker og behov.

Vi anbefaler interesserte leietakere å komme på befaring sammen med oss og på denne måten få et inntrykk av hvilke deler av eiendommen som kan være mest relevant for deres virksomhet.

Ta kontakt med Stian A. Arntzen på tlf. 907 65 949 / e-post: stian@arctic-eiendom.no for visning.

 

 

Hans Egedes gate 12, Harstad

Hans Egedes gate 12, 622 kvm. fordelt på 2 etasjer. Flott utsikt over Generalhagen i Harstad sentrum

Adresse: Hans Egedes gate 12
Areal: Fra 284 til 622 kvm.
Etasje: 3. og 4.
Se hele annonsen på finn.no

Arctic Eiendom har ledig to attraktive etasjer med kontorlokaler – beliggende i 3. og 4. etasje. Noe av det som er spesielt med disse lokalene er at de ligger høyt og har en flott utsikt mot Generalhagen og sentrum. Lokalene skreddersys etter leietakers ønsker og behov.

  • 3. etasje er på 338 kvm og skreddersys til leietaker.
  • 4. etasje er på 284 kvm (med takterrasse på 50 kvm. med varmekabler) skreddersys til leietaker.
  • Arealene og etasjene kan leies ut samlet, eller etasjevis.

Ta kontakt med Stian A. Arntzen på tlf. 907 65 949 / e-post: stian@arctic-eiendom.no for visning.

 

 

Storgata 2, Harstad

Storgata 2, 4. etg. Attraktive kontorer med flott utsikt i Harstad sentrum

Adresse: Storgata 2
Areal: 226 kvm.
Etasje: 4
Ledig fra: Umiddelbart.
Se hele annonsen på finn.no

Arctic Eiendom har ledig 226 kvm. kontorlokaler med sentral plassering i 4. etasje i Storgata 2. Arealene er fordelt på et stort kontor/fellesareal i midten (som kan bli flere kontorplasser), og 7 romslige cellekontor rundt.

Dette er kontorer med god standard og store vindusflater med fint utsyn mot Harstad sentrum på den ene siden og Bysenteret på den andre siden. Det er også glassvegger i cellekontorene inn mot fellesarealet i midten, noe som gir oversikt og delaktighet i felleskapet, samtidig som kontorene føles tilbaketrukket.
Kontorene fremstår som både attraktive og representative – og kan benyttes av de fleste typer virksomheter. Kontorene har inngang via trapp og heis.

Det opplyses at øvrige leietakere i bygget er Specsavers, Tannverket og Bysenteret.

Om ønskelig kan 4. etg. og 5. etg leies sammen
Lokalet i 5. etg. er strippet for eksisterende innredning inkludert gulv og vegg, og er klar for oppbygging og innredning til deres behov. For rette leietakeren er det mulig å leie begge disse etasjene. Se egen annonse på finn.no

Ta kontakt med Stian A. Arntzen på tlf. 907 65 949 / e-post: stian@arctic-eiendom.no for visning.

 

 

Storgata 2, Harstad

Storgata 2, 5. etg. Skreddersydde kontorer med flott utsikt midt i Harstad sentrum

Adresse: Storgata 2,
Etasje: 5
Areal: 187 kvm.
Se hele annonsen på finn.no

Arctic Eiendom har ledig 187 kvm. i topp-etasjen i Storgata 2. Lokalet er strippet for eksisterende innredning inkludert gulv og vegg, og er klar for oppbygging og innredning til deres behov. Lokalet bygges opp etter leietakers spesifikasjoner og alt blir nytt.

Se vedlagte planskisser som viser forslag til innredning. Dette er et utkast og videre bestemmelser av utforming av lokalene gjøres i samarbeid med leietaker.
I forkant av lokalet er det flott utsikt mot Harstad sentrum og i bakkant er det utsikt over bl.a. lysgården til Bysenteret. Øvrige leietakere i bygget er Specsavers, Tannverket og Bysenteret.

Om ønskelig kan 5. etg. og 4. etg leies sammen
Vi har for tiden flotte kontorlokaler på 226 kvm. i 4. etasje (etasjen under) til leie. Disse holder høy standard og består av 7 cellekontorer, et stort fellesrom som også kan være flere kontorplasser. For rette leietakeren er det mulig å leie begge disse etasjene. Se ovenfor eller se egen annonse på finn.no

Ta kontakt med Stian A. Arntzen på tlf. 907 65 949 / e-post: stian@arctic-eiendom.no for visning.

 

 

Storgata 18, Harstad

Praktiske kontorer i ærverdig trebygg i Storgata 18 (Arbeidersamfunnet)

Adresse: Storgata 18
Areal: 100 kvm.
Etasje: 2
Ledig fra: Umiddelbart.
Se hele annonsen på finn.no

 

Arctic Eiendom har ledig 100 kvm i 2. etasje i Storgata 18 fordelt på 3 kontorer og 1 spise/møte-rom.

Kontorene har egen inngang, egen WC og har en sentral plassering i Storgata 18. Det opplyses at øvrige leietaker i bygget er FINN (Festspillene i Nord Norge), Sector Alarm og Sypia AS.

Ta kontakt med Stian A. Arntzen på tlf. 907 65 949 / e-post: stian@arctic-eiendom.no for visning.